Kismamáknak

Kismama torna 

Terhes vagy? Gratulálok! :) Vannak fájdalamid? Szeretnéd jobban érezni magad? Ha a 12. hét után vagy, akkor gyere el erre az órára! Mért válaszd ezt? Gyakorlatok a helyes testtartás megőrzéséért, a hát és derékfájdalmak megelőzéséért, teherbíróbb izomzatért, ízületekért! Speciális hát-, mell-, láb gyakolatainkkal igazán átélheted az áldott állapotod, nem fogsz szenvedni a vízesedéstől, lábdagadástól és egyéb fájdalmaktól!

Kismama aerobic 

Terhes vagy? Gratulálok! :) Vannak fájdalamid? Szeretnéd jobban érezni magad? Ha a 12. hét után vagy, akkor gyere el erre az órára! Miért válaszd ezt? Ha imádod az aerobicot és szeretnél kismamaként is pörgős órákon résztvenni, de fontos az egészséged, akkor válaszd ezt! A keringés javítás a kismamák szervezetében létfontosságú, a teherbíróbb izomzat és ízületek mellett! Speciális gyakolatainkkal garantáltan nem fogsz szenvedni a vízesedéstől, lábdagadástól és egyéb fájdalmaktól! Ráadásul még sportoltál is egyet! 

Kismama jóga 

Szülésfelkészítés  

Mummy Tummy

Hangfürdő kismamáknak

Baba-Mama torna: szívesen edzenél, de nem tudod kire bízni a kicsit? Nem gond! Hozd magaddal erre az órára és tornázz vele!  
 


Gyerekeknek

Minitorna: 4-8 éves korig 

KKT: 8 éves kor felett torna a kiskamaszoknak

Aerobic

Zumba: Intenzív táncos fitneszirányzat gyerekeknek, mely megmozgat és könnyen tanulható, több táncstílust átfogó fitnesz-táncórák. Az óra megmozgatja, erősíti és formálja a gyerekeket, miközben fejleszti a ritmusérzéket, a testtartást, a hajlékonyságot és a koordinációt. Másik jellegzetessége a Zumbának, hogy ez egy fitnesz irányzat, tehát az óra fontos része, hogy szinte folyamatosan táncolunk, sokszor a szám közben felépítve tanulunk meg egy-egy új koreográfiát, ezáltal a folyamatos mozgás által és a gyors-lassú számok váltakozásával egy remek intervallumos aerobik jellegű edzés jön létre.

Gyerek kuckó: foglalkoztató sarok kisvendégeink részére, tv, rajztábla, színezők, stb 
 


Mindenkinek

Köredzés: Ez az edzésterv a magas intenzitású aerobic és az állóképesség-fejlesztő gyakorlatok keveréke, melyet könnyű követni, kiváló edzést nyújt és melynek célja a zsírégetés, izomépítés, valamint a szív- és tüdő állóképességének javítása. Egyetlen "kör" edzés az összes előírt gyakorlat elvégzését jelenti; a lényege az, hogy amint végeztünk egy körrel, újra elkezdjük az elejétől ugyanazokat a gyakorlatokat, és elvégzünk még egy kört. Az edzés során nagyon kevés pihenő van a gyakorlatok között, gyakran egy gyors mozdulattal át is térünk a következőre.

Személyi edzés 

Nem csak a "sztároknak" jár. A szakirányú végzettséggel és ismeretekkel rendelkező személyi edző preventív fittségi edzést tervez és kontrollál táplálkozási és életmódbeli tanácsokat ad a sportolni vágyó részére úgy, hogy figyelembe veszi egészségi állapotát, adottságait, valamint fittségi céljait. 

Hangfürdő "A hangok világa alámerít, hogy tudhasd vagy megláthasd ki vagy, hogyan élvezheted lelked valódiságát. Tenni kell, lépni kell szeretettel magadért! Én szeretettel várlak, s mutatom utad!" 

Cardio gépek

Fitness gépek


Idősebb korosztálynak

Senior Torna 

Idős korban mozgáskoordinációs változások léphetnek fel: csökkenhet az Izomtömeg és az izomerő , a járás és a reakcióidő is lassulhat. A senior torna elsősorban az 50-60 feletti korosztályt célozza meg,azonban ajánljuk túlsúlyos, magas vérnyomásban szenvedő vendégeknek is.A gyakorlatok elősegítik a csontsejtek szaporodását, valamint erősítik a támasztó szervrendszer működését és fejlődését, normalizálják a vérnyomást és elősegítik a biztonságosabb mozgás kialakulását.

Aviva torna 

Az Aviva vérkeringést fokozó hatása nagy mértékben javítja a szaporító szervek működését. Hatására sokkal több vér áramlik keresztül a szerveken, így a sejtekhez sokkal több oxigén, tápanyag, vitamin és hormon jut el. A vénás keringés is felgyorsul, és ezáltal a feleslegessé vált anyagok elszállítása is hatékonyabbá válik. Javul a nyirokkeringés.Ennek köszönhetően alkalmazhatjuk számos nőgyógyászati panasz mérséklésére (PCOS, mióma, görcsös, rendszertelen menstruáció, terméketlenség, petevezeték-elzáródás, klimax, lombik program támogatása, inkontinencia, méhsüllyedés.

Senior Jóga


Egyéb szolgáltatásaink

Regeneráció műtét ill. szülés után 

A gyógytorna után személyre szabott edzéstervvel készülünk fel egészen az alapoktól az egyensúly, koordináció és gyorsaság fejlesztésével az adott célnak megfelelően a műtött testrész hétköznapokba vagy sportba való visszaintegrálásával. 

A szülés utáni torna egymásra épülő alkalmai, szakszerű, hatékony mozgás, gátizom regeneráció, szétnyílt hasizom regenerációja, testtartás javítást eredményez.

Masszázs: lásd masszázsok

Kismamává váltam gyakorlati útmutatás, egyfajta felkészítés az anyaság misztériumára

Tanítás az életreGyógykezelések:

Flosstréning egy új sportprevenciós és rehabilitációs terápiás irányzat, amely kiválóan alkalmazható önállóan, un. flosstréning keretében vagy kombináltan egyéb terápiákkal mint a manuálterápia vagy a gyógytorna részeként. A flossing alkalmazásának célja a fájdalom, kötőszöveti (fascia) feszesség, mozgásbeszűkülés, izomerő csökkenés, vagy a túlterhelés miatti krónikus gyulladások a fasciaháló különböző formájú és súlyosságú letapadásának, csavarodásának, összetapadásának megszüntetése.

Kineziológiai Tape: A felhelyezett tapasz hatására a bőr és a szövetek fellazulnak, a nyirokfolyadék áramlása intenzívebbé válik, javul a vérkeringés, és a fájdalom receptorokra nehezedő nyomás is csökken. Stabilizálja az izmokat, ízületeket, mentesíti a sérült szövetek terhelését, megakadályozza az izomgörcsök kialakulását, csökkenti a gyulladások bekövetkezésének lehetőségét.

Alkalmazási lehetőségek:

 • Keringési probléma, duzzanat esetén
 • Gyengült izmok esetén
 • Fájdalom csökkentése céljából
 • Ízületi mozgásterjedelem növelésére
 • Instabil alátámasztáshoz
 • Nyirokkeringési problémáknál

A technika ezen kívül akut fájdalomra, hegkezelésre, nagyobb fizikai megterhelés esetén megelőző stabilizálásra, vagy sportversenyek előtt (ha engedélyezett) a sérülések elkerülésére alkalmazható.

Kismama Tape 

Amit a kinesio tape biztosít kismamáknak:

 • Prevenció
  • deréktámasz
  • vállövi tartásjavítás
  • hasi bőr és izom állapotmegőrzése
 • Ha már van mit kezelni
  • izomlazítás, jobb keringés biztosítása
  • derékfájdalom enyhítése a növekvő teher miatt
  • hasi izomvédelem
  • stria és hasi bőr állapot javítása
  • haematóma gyors feltisztítása