Rólunk

Nem egy következő női edzőterem honlapját nézegeted, hanem A NŐI EDZŐTEREMÉT!

Ha már az oldalunkon jársz, jó úton vagy! Biztosan te is túl vagy már pár hatástalan vagy egészségtelen diétán és neves vagy névtelen edzőtermek kipróbálásán és most keresed a neked valót! Örömmel tájékoztatlak róla, hogy megtaláltad, amennyiben nem férfi vagy :D 

Életünk értelmét és legfőbb céljainkat keresve járjuk az utakat, de mi történik akkor, amikor oda érünk? Vagy csak amikor vége van az útnak? Életem során többször éreztem úgy én is, hogy elértem amit akartam, most merre tovább, illetve azt is, hogy most zsákutcába értem. Mit tegyek?

Sziasztok! Vajda Ramóna vagyok, a Fitt Mami Klub megálmodója! Akik ismernek, azok tudják, hogy mindig sportos, élettelteli, céltudatos életet éltem! Mindent megterveztem, elképzeltem és véghez vittem. Nem volt akadály, ami megállított volna a céljaim elérésében! 

A pénzügyi terület, ahol megtaláltam a "munkaszerelmemet", azt hittem örökké fog tartani. De mint minden viszonzatlan szerelem, ez is véget ért! Beláttam, hogy már nem ez az én utam.. Bele telt pár évbe, mire feldolgoztam és elengedtem. Elengedtem, mert másra vágytam! Családra, otthonra, meghittségre, örökké tartó szerelemre! Ez most kicsit szentimentálisra sikerült, de tényleg ezt akartam! :) Nem akartam az a nő lenni, akinek a karrierjén kívül nincs semmije és senkije! 

Ezután belevágtam életem nagy kalandjába és megtaláltam a szerelmemet, aki mellett megtalálhattam újra önmagamat és megfogalmazhattam az életem értelmét! Újra! 

Segítenem kell! Segítenem kell olyan nőknek, amilyen én is vagyok és amilyen lettem volna a sport és a párom nélkül. Gyermektelen és egészségtelen vagy családos és egészségtelen. Kisarkított nagyon, de sokan azt hiszik, hogy egészségesek, mert annyira tudatosan odafigyelnek mindenre, aztán egyszer az orvos azt mondja, hogy... Nekem mondta. 18 éves voltam. Vállat vontam, felálltam és mire az ajtóhoz értem el is felejtettem! Aztán 26 éves voltam, mikor megint mondta (csak egy másik) és már 30 amikor rádöbbentem, hogy mást akarok az élettől, így pedig nem fog menni. 

Én kb 19 éves korom óta figyelek a táplálkozásomra és világ életemben sportoltam. Ti is? Akkor hol lehet a hiba? A genetikában? Ki tudja?! Az biztos, hogy tudattalanul sportolni és "egészségesen" élni nem elég! Ha nem tudod pontosan mikor, mit egyél és mivel tudod maximálisan táplálni a szervezeted, akkor mindegy, hogy bio zöldséget eszel vagy sem! Ha nem tudod miért nincs elegendő energiád és miért vagy mindig fáradt, pedig vitaminokat is szedsz, akkor pedig Te rosszul eszel! Észrevetted már, hogy a kedvenc sportodat űzve fáj valamid? Vagy azt, hogy a sportolás ellenére mégsem vagy vékonyabb? Az utolsó 3-4 kg sehogy se akar lemenni? Akkor pedig valami ott se stimmel! Én ugyanígy voltam! 

Képzeljétek! Szerettünk volna családot alapítani mi is és bár nőgyógyászatilag semmi akadálya nem volt, a testem viszont nem volt abban állapotban, hogy egészségesen kihordjak egy gyereket. Így elkezdtem utánajárni, mit is tehetnék. Az orvosok azt mondták, majd császároznak és szinte végig feküdnöm kell.. Hát köszönöm, ezt nem szeretném.. Alternatíva? Terhességre felkészítő torna! Szuper! Ja?! Hogy nincs sehol?! Akkor kitanulom! Aztán, amíg suliba jártam és képeztem magam, rengeteg emberrel ismerkedtem meg és hallgattam meg az ő szorijaikat! Megdöbbentem, hogy ők is örültek volna, ha az ő idejükben lett volna! Aztán jöttek olyan sztorik, amik a terhesség idején jelentkező nem kívánatos testi-lelki problémákat boncolgatták és a szülés utáni regenerálódási folyamatokról is hallottam! Minél mélyebbre ástam magam, annál inkább tudtam, hogy nem csak nekem van szükségemre ezekre a tudásokra, hanem másoknak is! Más nőknek is! Miután befejeztem a tanulmányaimat rádöbbentem, hogy ezt akarom igazán csinálni! Szeretném, ha nem csak nekem, de másoknak is megadatik majd, hogy igazán ÁLDOTT ÁLLAPOTÚNAK érzik magukat! Ezután persze mint a lavina! Megindult minden! Még szinte nem is tudtam pontosan mit és hogyan fogok csinálni, már annyian jelezték jobbról-balról, hogy mire lenne szükségük, hogy azon kaptam magam, hogy nyitok egy edzőtermet! :D Ennyi tipusú órát, amennyit kértek tőlem (idegenek is), képtelenség tartani! Így hát belevágtam! 

Klaudia barátnőm volt az első, aki még szinte az ötletemet sem hallotta, de már is kezébe vette az ügyet és pár nap alatt egész Kaposvárt beizzította!! Jöttek kérések kismamáktól, fiatal anyukáktól, hogy a gyerkőcöt az edzés alatt nem tudja megoldani, arra is keressünk megoldást! Így kitaláltuk, hogy ne csak gyereksarok legyen, hanem csoportos órák nekik is! Így anyuci stresszmentesen tud edzeni! Aztán jöttek kérések idősebb hölgyek részéről is, hogy nekik is legyen lehetőségük eljárni, mert bár nekik van több helyen is senior jóga, torna, a koedukált termekben, a fiatalok között nem érzik jól magukat! Így kitaláltuk, hogy legyenek csoportos órák nekik is! A szolgáltatásaink menüpont alatt megtaláltok minden óratípust, de ha úgy érzitek, lenne igényetek még valamire, ami hiányzik, akkor ne habozzatok megosztani velünk! A Fitt Mami Klub értetek van!