Átalakító program

2020.08.01

Jelentkezz most a 6 vagy 12 hónapos átalakító programunkra!

Szia! Én a lelkiismereted vagyok! :D Dehogyis! De akár azzal is beszélgethetnénk néha, amikor lecsúszik az a kocka csoki, vagy épp egy tábla.. Hidd el, ez nem bűn! Ez néha kell! És ha tudnánk beszélni vele, akkor a lelkiismeretünk lelkiismeretfurdalás nélkül azt mondaná, hogy nem elég azaz egy kocka anyukám, dobd be az egész tábát, mert attól majd jobban leszel!! :D Ismerek olyat, aki csoki evéssel fogyott, majd egyszer elmesélem a sztoriját, mert te most nem ezért kattintottál ide!

Hanem mert unod már, hogy akárhányszor nézel bele a tükörbe, nem azt látod amit szeretnél! Mert eleged van abból, hogy bármilyen diétát csinálsz is, pont onnan nem mennek le a hurkák, ahonnan szertnéd! Mert nem érted min kellene változtatnod, hogy az a nyamvadt mérleg végre elmozduljon a bűvös szám irányába! Ugye? Na figyelj! Jó helyen jársz! 

Gyere el hozzánk és vegyél rész az ÁTALAKÍTÓ PROGRAMUNKBAN!

Hogy ez mit takar? Kőkemény munkát minimum 6hónapig! Látod a képeimet? Persze, hogy látod! Ezt a változást 1 év alatt étrend betartása nélkül értem el! Ha oda figyeltem volna az étkezésemre, akkor ugyanezt az eredményt 3hónap alatt produkálom! Látod a különbséget? 9hónap! Na ezt megspórolhatod!

A kőkemény munkától nem kell megijedni, nem kell napi 2-3 órát edzéssel töltened és drasztikus "pároltcsirke-rizs" étrenden hónapokig tengődni! De neked is tenned kell azért, hogy elérd a célod! Én nem akarhatom jobban, mint TE! 

Már látom kezd tetszeni a dolog :)  De mielőtt, tovább gondolkoznál, most az is érdekel mennyibe kerül ez neked! Tudom én! :D 

Na lássuk! Mennyi is az annyi?

Heti 3 személyi edzéssel, bérlettel, havi étrenddel, 6 hónapos időszakra: 49.900 helyett 39.900 Ft/

Heti 3 személyi edzéssel, bérlettel, havi étrenddel, 12 hónapos időszakra: 49.900 helyett 34.900 Ft/

Heti 4 személyi edzéssel, bérlettel, havi étrenddel, 6 hónapos időszakra: 59.900 helyett 47.900 Ft/hó

Heti 4 személyi edzéssel, bérlettel, havi étrenddel, 12 hónapos időszakra: 59.900 helyett 41.900 Ft/

Dietetikus által összeállított étrendhez a következő ajánlatok kapcsolhatók: 

Étrend egyszeri díja: 39.000 Ft helyett 34.000 Ft

Heti 3 személyi edéssel, bérlettel, 6 hónapos időszakra: 39.900 helyett 31.900 Ft/

Heti 3 személyi edzéssel, bérlettel, 12 hónapos időszakra: 39.900 helyett 27.900 Ft/

Heti 4 személyi edzéssel, bérlettel, havi étrenddel, 6 hónapos időszakra: 59.900 helyett 39.900 Ft/hó

Heti 4 személyi edzéssel, bérlettel, havi étrenddel, 12 hónapos időszakra: 59.900 helyett 33.900 Ft/

Na ha ez eddig szimpi, de nem tudod mi mit jelent, akkor a következő pár sor neked szól!

A személyi edzés lényege, hogy folyamatos odafigyelés mellett végzed a feladatokat, melyek kifejezetten a TE testednek jók! Vagyis, a személyi edző oda figyel az esetleges problémáidra pl. porckorongsérvre és kímélő feladatokat ad! Nem csak számol helyetted és dirigál, hanem fokozatosan felhozza a testedet egy olyan szintre, amiről korábban álmodni sem mertél! Ez állóképességben, izomfejlődésben, súlyvesztésben nyilvánul meg! 

Havi étrend: étkezési tanácsadónk által összeállított havi diéta, mely először méregtelenít, majd energetizál. Ebből következik, hogy az elején drasztikusból haladunk a kellemesebb része felé :) 

Dietetikus által össze állított étrend: egyszeri költség! Tartalmaz egyszeri vizsgálatot és az anyagcseretípus méréstől a számodra legmegfelelőbb tápanyagok kiszűréséig mindent, melyet  életed végéig betartva életmódváltást eredményez! Aki igazán egészségesen akar fogyni és valódi élethosszig tartó állapotot fenntartani, nekik ezt javasoljuk! 

Bérlet: korlátlan fitness bérletet vagy kombinált bérletet adunk ajándékba, amivel a konditermet korlátlan ideig használhatod, vagy heti akár 6 alkalommal is illetve a kombinált bérlettel csoportos órákon is részt vehetsz! 


Ha most felcsigáztalak, akkor örülök :) 

Gyere tarts velünk és változz át! Elmondom mit kell tenned: szólj az akaraterődnek, hogy dobja le a pizsamáját és kezdje komolyabban venni a feladatát! Rá lesz szükséged az első 1-2 hónapban! A legelső feladata az lesz, hogy lecibáljon téged ide hozzánk a Fitt Mami Klubba! Miután elkezdted az edzést és a diétát vagy étrended betartását már csak a kitartásodnak kell melletted lennie! Őt pedig reggelente nem csapjuk agyon az ébresztő órával együtt, hanem mint a "tárca, telefon, kulcs a zsebben indulhatunk" lendülettel őt is vedd magadhoz! 

A 3. hónap kezdetétől garantálom, hogy már nem fogsz tudni leállni :) Már nem hívsz engem sem hajcsárnak! :D Imádni fogod az edzéseket, amik folyamatosan formálnak téged! 

Az akaraterőd és a kitartásod egyesülnek és olyan szupererőre teszel szert általuk, mint energia, életkedv és jó közérzet! Ezek nagyon fontosak a mindennapjainkban, hisz ezek megléte a boldog élethez vezető út kapujában a VÁM! Onnan fogod tudni, hogy elérkeztél a kapuba, hogy reggel az ébresztő előtt már fent vagy és nem bosszankodsz rajta, hanem rögtön felpattansz és már indítod is a napod! Örömödet fogod lelni benne, hogy nyertél a reggelből 5percet, amit azzal tölthetsz pl.: hogy stikában ráállsz a mérlegre, meglepődsz (már megint) és már foroghatsz is a tükör előtt a párnákat tapogatva magadon és el kell ismerned, hogy tényleg eltűnt innen-onnan valami! 

Na drágám! Záró mondatként idézem az egyik barátnőm lányát:

Anyukám! Döngölő léptekkel húzzál el edzeni!

Szerintem ez a legfrappánsabb idézet, amit motíváció gyanánt ide írhatok! :D


Jelentkezz most!

Gyere alakulj át velünk és vedd könnyebben a mindennapokat!

A jelentkezésed díjmentes, nem kötelez téged semmire! 

Az általános szerződési feltételeket itt tudod letölteni: