Munkatársaink

Vajda Ramóna

Tulajdonos, személyiedző, terhestorna oktató

Segítek a céljaid elérésében, bármi legyen is az! Ha csak egészségésen szeretnél élni, ha sportolnál, ha fogynál, keress bátran! Személyre szabott edzésprogramot állítok össze neked és az eredmény biztosan nem marad el! 

Kismamaként is bátran fordulhatsz hozzám, segítek megelőzni a rossz testtartás kialakulását és az ezzel járó fájdalmakat, de ha csak szimplán karban akarod tartani magad a terhesség idején, akkor azt is megmutatom, hogyan edz jól ebben az állapotban! 

Fordulj hozzám bizalommal, bármi legyen is a célod, együtt elérjük!

Edzőink


Balogh Emőke

Gyógytornász, Kismama torna oktató, Mummy Tummy tréner, Kineziológiai Tape szakember, Kismama Tape szakember, Flossing terapeuta

Balogh Emőkének hívnak, 2017-ben végeztem a Pécsi Tudományegyetem Egészségtudományi Karán, gyógytornászként. Azóta és jelenleg is, a Kaposi Mór Oktató Kórház Mosdósi telephelyén dolgozom főállásban, ahol a különböző mozgásszervi és egyéb betegségek kezelése mellett, kismamákkal is van szerencsém foglalkozni. 2018 óta tartunk kismama tornát egy kolléganőmmel. Nagyon megtetszett a szakmánknak ez a vonala, hogy a várandósság idején is tudunk a gyógytornával segíteni a leendő édesanyáknak. Innen tovább haladva jutottunk el a szülés utáni regeneráció fontosságához is, hiszen a várandósság hónapjai illetve a szülés is nagy nyomot hagy a nők testén. Erre való a Mummy Tummy tréning, melyet Kaposváron elsőként végeztünk el kolléganőmmel, és azóta folyamatosan alkalmazunk az édesanyák körében.

Kisiván Rita

Gyógytornász, Kismama torna oktató, Mummy Tummy tréner, Kineziológiai Tape szakember, Kismama Tape szakember

Sziasztok! Kisiván Rita vagyok. 2017-ben végeztem a Pécsi Tudományegyetem Egészségtudományi karán gyógytornász-fizioterapeutaként. Azóta és jelenleg is a Somogy Megyei Kaposi Mór Oktató Kórházban dolgozom, ahol 2018 májusa óta lehetőségem nyílt kismamákkal foglalkozni, azonnal magával ragadott a fizioterápiának ezen része. Mivel fontosnak tartom az állandó szakmai fejlődést, ezért kibővítettem Kinesiology-taping tanulmányaimat a Kismama-tapinggel, mely a kismamák mindennapjainak megkönnyítésére lett kifejlesztve mind a terhesség ideje alatt és utána azonnal alkalmazható. Továbbá elvégeztem a Mummy Tummy Training® trénerképzését, mely egy egyedülállóan komplex, szülés utáni regeneráló program. Szerencsés vagyok, mivel a mindennapi munkám során a kismamákon kívül lehetőségem nyílik mind gyerekekkel, mind az idősebbekkel egyaránt foglalkozni, így nagyon sokszínű, változatos. Ha te is szeretnéd kipróbálni az általam képviselt mozgásformákat, testi - lelki feltöltődést, akkor keress bizalommal! Masszőreink

Dohóczki Máté

Gyógymasszőr


Pusztai Katalin

Aromaterápiás arc- és talpmasszőr