Aktualitások

Kihívást keresel az edzésben? Tudni akarod, ha mindent beleadsz meddig jutsz el?
Akkor neked itt a helyed!

Február 1-2. ismét nyílt hétvége nálunk! Ha már kipihented magad az ünnepek után és el is határoztad, hogy az idén egészségesebben fogsz élni, akkor mi nem állunk a fogadalmad útjába! Gyere el hozzánk, próbáld ki az új óráinkat és tudj meg az étkezéssel kapcsolatban fontos dolgokat, hogy sikeres legyen az életmód váltásod éhezés nélkül!!!

Ajánljuk minden olyan nálunk edzeni vágyó nőnek, lánynak, akik heti minimum 3 napot edzenének és a 4. napon egy levezető táncra vagy egészségtornára jönnének illetve speciális edzéstervre lenne szükségük egyéb orvosi javaslatra!

Aki megvásárolja december 21.-ig a januári kondibérletét is, az az ideit féláron kapja☝️ December 1.-től az ünnepekre való tekintettel félhavi bérleteket vezetünk be, amire szintén vonatkozik a féláras akció! (Diák és nyugdíjas kedvezmény nem vehető rájuk igénybe!!!)

Augusztus 1-31. között 50%-os vásárlási kedvezményt kap az, aki a barátnőjével együtt vásárol bérletet!
Az akció a csoportos ill. a fitness bérletekre is egyaránt vonatkozik!

Nyílt hétvégénken mindenki kipróbálhatja a neki megfelelő típusú órákat és még a csemetét is elhozhatja, hisz nekik is készülünk táncos, mesés órákkal! Lehetőségetek lesz Ma-uri masszázst is kipróbálni szombaton, vasárnap pedig aromaterápiás arc,- és talpmasszázst! Ezekre CSAK! a facebook oldalunkon tudtok regisztrálni! A többi programra a fenti...